Bent u al een verkooppunt van Hevi Handmade?


Inloggen
U kunt hier inloggen in uw account.

Nieuw bij Hevi Handmade?
Ziet u de Hevi Handmade collectie al in uw winkel of webshop schitteren? Heeft u een sieraden winkel, conceptstore, kledingwinkel of een andere mooie winkel waar de Hevi Handmade collectie goed bij past?

Retailer login
Maak hier uw account aan en ontvang uw inloggegevens. U krijgt toegang tot het assortiment van Hevi Handmade en u kunt uw eerste collectie samenstellen!

Tijdloze collectie
Hevi Handmade staat voor tijdloze & eerlijke sieraden en mode accessoires voor een betaalbare prijs. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan verzilverde en nikkelvrije sieraden. Het assortiment bestaat o.a. uit lange en korte kettingen, armbanden, verstelbare ringen en oorbellen.

Content
De foto’s en beelden op onze website kunt u gebruiken voor uw eigen promotie van de Hevi Handmade items, bijvoorbeeld via social media, website of offline uitingen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via:

Tel: 06-38235272 Hevi Handmade

Showroom
Elke eerste maandag van de maand bent u welkom in de Hevi Handmade showroom tijdens de inkoopdagen van Trade Mart Utrecht. De showroom is ook op afspraak te bezoeken, neem dan even contact met ons op om een bezoek in te plannen. U kunt ons vinden aan het trendplein van Fashion & Lifestyle op de 2e etage - Stand D410.

Social Media
Volg Hevi Handmade ook op Social Media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen! We zijn op zowel Instagram als Facebook te vinden via @Hevihandmade

Volg ons op instagram

Contact Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het formulier in en wij komen zo spoedig mogelijk met een reactie.

Got Any Questions?

Use the form below to get in touch with the sales team