CollectiesHevi
Krachtig en kenmerkend, dit is de beste omschrijving voor de sieraden binnen de Hevi collectie. Stuk voor stuk bijzondere eyecatchers en kenmerkende ontwerpen die bijdragen aan zelfexpressie, een combinatie van excentriek, elegant en stoer.

De nikkelvrije sieraden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van Zamak. Dit is een legering koper, zink en magnesium waarna het een zilverbad krijgt. Ook wel engeltjeszilver genoemd.PuuR
De natuur en de vele gemaakte reizen zijn een grote inspiratiebron geweest van de Puur collectie, wat je terug ziet in de natuurlijke kleuren, materialen en decoratieve designs met een subtiele hint naar de natuur.

Een stijlvolle collectie die bestaat uit mooie halfedelstenen armbanden, stoere wikkelarmbanden, subtiele oorbellen en eigenwijze kettingen.Mix & Match
Zelf een prachtketting of bedelarmband samenstellen? Dat kan met onze Mix & Match collectie. Kies je basis ketting of armband uit en voeg jouw favoriete hangers toe. Zo creëer je je eigen unieke sieraad en kan je eindeloos afwisselen!

Naast de sieraden biedt de Mix & Match collectie ook een breed assortiment aan riemen en gespen. De prachtige gespen zijn verwisselbaar door de drukknopen op de riemen. Met een Mix & Match riem kan je alle kanten op!


Hevi Handmade

Of je nu van een echte statement ketting houdt of van een kleurrijke halfedelstenen armband, een bijzondere ring of een combinatie van allen, Hevi Handmade is er voor je!

Voor elke vrouw en gelegenheid een uniek sieraad kunnen bieden dat een echte eyecatcher is en dat eerlijk is geproduceerd, dit is en blijft onze belangrijkste drijfveer. De sieraden van Hevi Handmade zijn ontworpen met een tijdloze esthetiek in gedachten en bestaat uit de collecties Hevi, Puur en Mix & Match. Heb je iets moois gezien? Wij hebben verkooppunten in Nederland, België en Duitsland. Ben jij ondernemer en zie je de Hevi Handmade collectie al in jouw winkel of webshop schitteren? Kijk op de pagina Retail voor meer informatie.

Retail pagina

Volg ons op Instagram

Contact Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via:

Got Any Questions?

Use the form below to get in touch with the sales team